Svenska

Diamanter

Diamanter är naturens ädelstenar och fascinerar med sin unika förmåga att sprida ljus, dess briljans och lyster. Deras dispersion, som bryter ljuset i regnbågens färger, är en sällsynt skådespel i ädelstensvärlden. Denna förmåga att få ljuset att dansa ger diamanten dess extraordinära skönhet och dess hårdhet gör den till den mest eftertraktade ädelstenen av alla. Varje diamant är en unik skatt från moder jord och bär med sig en historia av miljoner år. När du bär en diamant, bär du en bit av naturens skönhet och en symbol för evig kärlek och odödlighet.

 

Vi strävar efter enastående kvalitet och skönhet. Därför arbetar vi uteslutande med naturliga diamanter, de flesta är färglösa med minimala inneslutningar. Våra diamanter är i regel certifierade med Diamond Report från GIA, vilket är en försäkran och garanti av deras höga kvalitet. När du väljer våra diamanter, väljer du det bästa.

Slipningen är den mest avgörande faktorn när du väljer en diamant. En välslipad diamant kommer att spraka med överlägsen skönhet och glans. Vår uppmärksamhet på detaljer och expertis garanterar att du får diamanter som är mästerligt slipade för att avslöja sin fulla potential. När det kommer till att välja den perfekta diamanten, är slipningen nyckeln till att säkerställa dess extraordinära skönhet.

Ja, vi erbjuder alla våra egna ringar med syntetiska diamanter.

Förlovning & Vigsel

Ja! Vi har ett stort urval av ringar i olika metaller som du kan låna med dig vid ditt frieri för en deposition på 2500 kronor, som du sedan får tillbaka vid beställning av ring.

Vi anpassar vår tillverkning beroende på smycke.
Vi är stolta över att tillverka en betydande del av våra smycken i verkstan som delar lokal med butik på köpmangatan. Vårt mål är att öka denna andel varje dag, för att erbjuda dig smycken som är unika och skapade med passion och skicklighet.

Underhåll

Ja. Vi har 2 heltidsanställda guldsmeder och det finns alltid minst 1 på plats varje dag.

Shopping

Ja, vi köper in guld!

Priset för 18 k rödguld 17/11-2023: 400 kronor.

När vi köper in guld fotograferar vi dina smycken, du får en specifikation som inkluderar bilden på det du har sålt.
Samma information skickas sedan till polisen granskning.

 

Du kan även smälta om ditt guld till ett nytt smycke, något som är väldigt fördelaktigt om du ändå hade tänkt köpa ett smycke, då du slipper betala för materialkostnaden, då du själv har materialet, som är den större delen av kostnaden på alla smycken.

 

Ja vi säljer presentkort och våra presentkort är giltiga i 5 år, vi vill att det ska finnas gott om tid att välja ut något fint, så vi tillsammans kan säga hejdå till presentkort som gick ut för tidigt!

Ja! Vi har ett stort urval av ringar i olika metaller som du kan låna med dig vid ditt frieri för en deposition på 2500 kronor, som du sedan får tillbaka vid beställning av ring.

Ja, det gör vi!

Vi accepterar alla konto och kreditkort, inklusive American Express.

Vi accepterar även kontanter och betalning via Swish.