Svenska

Våra tjänster

Tillverkning av smycken

1x1_love-beads

I vår guldsmedsbutik erbjuder vi en unik möjlighet för våra kunder att skapa sina egna smycken.
Vi tror på att smycken ska vara mer än bara dekorationer, de ska vara en förlängning av din personlighet och en symbol för betydelsefulla ögonblick i livet. Därför har vi infört ett kostnadsfritt ritnings erbjudande för kunder som vill skapa sitt eget smycke.

Processen börjar med en konsultation där vi lyssnar på dina önskemål och idéer. Vi tar reda på vilken stil, ädelmetaller och ädelstenar du är intresserad av. Därefter skapar våra skickliga designers en ritning av ditt framtida smycke. Vi justerar ritningen tills den är i perfekt enlighet med din vision.

När ritningen är godkänd påbörjar våra erfarna guldsmeder tillverkningsprocessen. Vi använder endast högkvalitativa material och tar hand om varje detalj för att säkerställa smyckets kvalitet och skönhet.

Att skapa ditt eget smycke är en speciell upplevelse som ger dig något unikt och personligt att äga och värdesätta. Det kan vara en gåva till någon speciell eller en belöning till dig själv. Så om du drömmer om att äga ett smycke som är skapat med kärlek och omsorg och är helt unikt, är vi här för att hjälpa dig att förverkliga den drömmen. Våra kostnadsfria ritningar är en möjlighet att skapa något som du kommer att älska och uppskatta under lång tid framöver. Kontakta oss idag för att boka din konsultation och börja på din resa mot att skapa ditt egna personliga smycke.

Vår kompetenta personal är välutbildad inom flera områden, inklusive gemmologi, smyckesdesign, steninfattning och guldsmide. Denna breda expertis samlad på en och samma plats gör det möjligt för oss att erbjuda dig de mest kvalitativa och skräddarsydda smyckes tjänsterna. Vi förstår ädelstenarnas skönhet och värde samt har förmågan att omvandla dem till unika konstverk som du kommer att älska och uppskatta under lång tid framöver. Välj oss för din smyckes tillverkning och se din vision bli verklighet med vår skickliga och utbildade personal vid din sida.

Kostnad: Kostnadsfritt

Rengöring

Bild-tips-6

Rengöring av smycken är avgörande för att bevara deras skönhet och glans. Som en etablerad guldsmedsbutik erbjuder vi professionell smyckesrengöring och underhållstjänster.
Vi kan rengöra och polera dina smycken, inklusive ringar, halsband, armband och örhängen, för att återställa deras glans. Vi använder skonsamma metoder och högkvalitativa produkter för att säkerställa att dina älsklingssmycken förblir i bästa skick. Kontakta oss idag för att ta hand om dina smycken och låta dem stråla som aldrig förr!

Puts och rengöring ingår alltid i vår 5 års garanti.

Vi rekommenderar er även lämpliga rengöringsmedel och metoder du kan använda på egen hand!

Kostnad: Från 250 kronor

Gravyr

Våra graveringtjänster inkluderar:

  • Maskingravyr: Ge ditt smycke en personlig touch med vår pricksäkra maskingravyr. Vi kan gravera text som du väljer, och skapa smycken som berättar din historia. Denna gravyr gör vi på plats och går att få inom 3 dagars leverans. Kostnadsfritt vid köp av ring eller hängsmycke.
  • Handgravyr av en Mästare: Upplev den genuina konsten av handgravyr när våra skickliga hantverkare förvandlar dina smycken till unika mästerverk. Här kan du inte bara få ditt valda budskap graverat på både insidan och utsidan av ditt smycke eller annat föremål, utan även vackra motiv som ger liv åt ditt smycke.
Kostnad: Från 750 kr

Värdering

Värderingstjänster i vår butik:

  1. Inledande smyckesbedömning: Vi erbjuder en inledande identifiering av dina smycken för 350 kr. Det inkluderar bedömning av metallinnehållet och en första granskning för eventuella diamanter. Under denna bedömning kan du få en uppskattning av metallvärdet och råd om vidare behov av värdering från en certifierad gemmolog.
  2. Skriftlig värdering av smycken: För att få en skriftlig värdering krävs inlämning hos oss. Det första smycket har en startavgift på 500 kr, följt av 150 kr för varje extra smycke.
  3. Värdering av ädla stenar: Smycken och juveler med ädla stenar kräver värdering av en gemmolog. Dessa värderingar utförs av Värderingsnämnden med experter som Carolina Tüür från Antikrundan, vilket säkerställer högsta kvalitet och tillförlitlighet. Startavgiften för denna värdering är 1500 kr, och för varje extra smycke som skickas in samtidigt tillkommer 500 kr per stycke.
  4. Specialiserad utrustning och samarbeten: Vid behov av avancerad utrustning för mätning av metallhalter eller för identifiering av naturliga eller tillverkade ädelstenar erbjuder vi dessa tjänster till ett pris som kan ges vid förfrågan.

Hoppas det här ger en tydligare bild av våra priser för värderingstjänster i butiken!

Kostnad: Från 350 kronor

Intresserad
av våra tjänster?