Svenska
IMG_6436IMG_6436
IMG_6435IMG_6435
IMG_6437IMG_6437
Pärlcollier - Tre rader
Beskrivning

En choker av pärlor!

Underbara saltvattenpärlor blandade med sötvattenpärlor som ligger dikt mot halsen.
Klassiska pärlor i en ny tappning att använda på nyårsfesten eller annat speciellt tillfälle.

Pärlor noga utvalda av oss.

Pärlor: Söt & Saltvatten
Storlek : 6,5 mm (salt) 1 rad / 3 mm (Söt) två rader
Lås: Silver
Pris: 28500

Frågor och svar

En otroligt viktig fråga att ställa sig, då det inte går att skilja en syntetisk diamant från en äkta naturlig diamant med mikroskop eller handhållen utrustning.

Alla diamanter vi köper in går igenom flera instanser av högteknologisk och professionell utrustning från GIA – Gemmological institute of America och De Beers, för att bestämma härkomsten av diamanterna. Naturlig eller Man made/Syntetisk/Labbodlad.

För den hängivna.

Utrustningen från GIA heter GIA ID100 och den använder mycket känslig spektroskopiteknik för att upptäcka spårmängder av gallerdefekter i diamanter. Detta är en av fyra steg som diamanten går igenom oavsett storlek, från de minsta diamanter på 1 mm till de största på flera carat, allt testas för att säkerställa att inga syntetiska diamanter går igenom som naturliga. Det kan låta otroligt att även de minsta testas i detalj, men de flesta större diamanter säljs med certifikat. De stenarna är därmed redan testade i större laboratorium och därför är allt utrustning som utvecklas till diamanthandlare gjorde för att de ska kunna gå igenom större mängder mindre diamanter (Under 0,20ct) och säkerställa att diamanterna är naturliga eller syntetiska.

När GIA själva bestämmer härkomsten på en diamanter görs den på Nanometer nivå, En miljarddels meter, för att hitta spårämnen och på atomnivå avgöra om diamanten är enbart gjord av kolatomer eller om andra atomer också finns och hur den har kommit till.

 

Ja, vi erbjuder delbetalning via Santander Consumer bank.

Delbetalningen kan läggas upp på 3-72 månader.
Upp till 6 månader är räntefritt och betalningsfritt, du betalar allt när du vill.

12-36 månader är räntefritt men delbetalas varje månad.

72 månader är med ränta och delbetalning varje månad.

Uppläggningsavgift tillkommer. Kreditupplysning tas vid tecknande av lån.
Vi kan hjälpa er från start till mål i butik.

Ja, vi köper in guld till dagspris.

När vi köper in guld fotograferar vi dina smycken, du får en specifikation som inkluderar bilden på det du har sålt.
Samma information skickas sedan till polisen.

Du kan även smälta om ditt guld till ett nytt smycke, något som är väldigt fördelaktigt om du ändå hade tänkt köpa ett smycke, då du slipper betala för materialkostnaden.

 

Ja vi säljer presentkort och våra presentkort är giltiga i 5 år, vi vill att det ska finnas gott om tid att välja ut något fint, så vi tillsammans kan säga hejdå till presentkort som gick ut för tidigt!

Ja! Vi har ett stort urval av ringar i olika metaller som du kan låna med dig vid ditt frieri för en deposition från 2500 kronor, som du sedan får tillbaka vid beställning av ring.

Att investera i guld- och silvertackor har likheter, men det finns några viktiga skillnader att överväga:

  1. Pris och volatilitet: Guld har historiskt haft ett högre pris än silver per vikt, vilket innebär att det kan kräva en större investering för att köpa guld än silver. Silver har dock en tendens att vara mer volatilt än guld och kan därför uppvisa större prisrörelser.
  2. Lagring: Både guld- och silvertackor måste lagras på ett säkert ställe. Guld är mer kompakt och värdefullt än silver, vilket kan göra det enklare att lagra större mängder guld. Silver tar mer plats, vilket kan påverka lagringskostnaderna.
    Vid köp av guldtackor, erbjuder vi lagring i vårt bankfack. 
  3. Diversifiering: Om du vill diversifiera din portfölj kan det vara fördelaktigt att ha både guld- och silvertackor. Deras prisrörelser kan variera och de påverkas av olika faktorer, vilket kan minska risken.
  4. Likheter: Både guld och silver anses vara säkra hamnar i tider av ekonomisk osäkerhet och kan fungera som en hedge mot inflation. De är också likvida tillgångar som enkelt kan konverteras till kontanter om det behövs.
  5. Tillgänglighet: Guld- och silvertackor finns tillgängliga i olika vikter och storlekar, så du kan anpassa din investering efter din budget och mål.

Sammanfattningsvis, båda guld- och silvertackor kan vara attraktiva investeringsalternativ, och det bästa valet beror på dina specifika mål och omständigheter. Välkommen in att tala med oss om investering i ädelmetall!

Relaterade produkter

Efva Attling
Wissings Collection