Svenska
Foto 2023-11-17 13 17 34Foto 2023-11-17 13 17 34
Foto 2023-11-17 13 18 13Foto 2023-11-17 13 18 13
Foto 2023-11-17 13 18 19Foto 2023-11-17 13 18 19
Diamantörhängen med dinglande pärla
Beskrivning

Diamantörhängen med dinglande sötvattenpärla från Strömdahls Juveler. En klassiker som aldrig går ur tiden.

 

Strömdahl är alltid ett säkert val när det kommer till exklusiva smycken, detaljrikedomen, diamanter av högsta klass och över 100 år av guldsmedshantverk.

Metall: Vitguld 18 karat
Vikt: 0,10 carat
Färg: Top Wesselton
Klarhet: VS-SI
Pärla: Sötvattenpärla
Pris: 9100 kronor

Frågor och svar

Ja, vi köper in guld!

Priset för 18 k rödguld 17/11-2023: 400 kronor.

När vi köper in guld fotograferar vi dina smycken, du får en specifikation som inkluderar bilden på det du har sålt.
Samma information skickas sedan till polisen granskning.

 

Du kan även smälta om ditt guld till ett nytt smycke, något som är väldigt fördelaktigt om du ändå hade tänkt köpa ett smycke, då du slipper betala för materialkostnaden, då du själv har materialet, som är den större delen av kostnaden på alla smycken.

 

Ja vi säljer presentkort och våra presentkort är giltiga i 5 år, vi vill att det ska finnas gott om tid att välja ut något fint, så vi tillsammans kan säga hejdå till presentkort som gick ut för tidigt!

Ja! Vi har ett stort urval av ringar i olika metaller som du kan låna med dig vid ditt frieri för en deposition på 2500 kronor, som du sedan får tillbaka vid beställning av ring.

Att investera i guld- och silvertackor har likheter, men det finns några viktiga skillnader att överväga:

  1. Pris och volatilitet: Guld har historiskt haft ett högre pris än silver per vikt, vilket innebär att det kan kräva en större investering för att köpa guld än silver. Silver har dock en tendens att vara mer volatilt än guld och kan därför uppvisa större prisrörelser.
  2. Lagring: Både guld- och silvertackor måste lagras på ett säkert ställe. Guld är mer kompakt och värdefullt än silver, vilket kan göra det enklare att lagra större mängder guld. Silver tar mer plats, vilket kan påverka lagringskostnaderna.
    Vid köp av guldtackor, erbjuder vi lagring i vårt bankfack. 
  3. Diversifiering: Om du vill diversifiera din portfölj kan det vara fördelaktigt att ha både guld- och silvertackor. Deras prisrörelser kan variera och de påverkas av olika faktorer, vilket kan minska risken.
  4. Likheter: Både guld och silver anses vara säkra hamnar i tider av ekonomisk osäkerhet och kan fungera som en hedge mot inflation. De är också likvida tillgångar som enkelt kan konverteras till kontanter om det behövs.
  5. Tillgänglighet: Guld- och silvertackor finns tillgängliga i olika vikter och storlekar, så du kan anpassa din investering efter din budget och mål.

Sammanfattningsvis, båda guld- och silvertackor kan vara attraktiva investeringsalternativ, och det bästa valet beror på dina specifika mål och omständigheter. Välkommen in att tala med oss om investering i ädelmetall!

Ja, det gör vi!

Vi accepterar alla konto och kreditkort, inklusive American Express.

Vi accepterar även kontanter och betalning via Swish.

Relaterade produkter

Efva Attling