Svenska

Diamanter är naturens ädelstenar och fascinerar med sin unika förmåga att sprida ljus, dess briljans och lyster. Deras dispersion, som bryter ljuset i regnbågens färger, är ett sällsynt skådespel i världen av ädelstenar. Denna förmåga att få ljuset att dansa ger diamanten dess extraordinära skönhet och dess hårdhet gör den till den mest eftertraktade ädelstenen av alla. Varje diamant är en unik skatt från moder jord och bär med sig en historia av miljoner år. När du bär en diamant, bär du en bit av naturens skönhet och en symbol för evig kärlek och odödlighet.

 

Vi strävar efter enastående kvalitet och skönhet. Våra diamanter är färglösa med inneslutningar som inte går att se med blotta ögat. Våra diamanter över 0,20 carat är i regel certifierade med Diamond Reports från GIA, vilket är en försäkran och garanti av deras höga kvalitet. När du väljer våra diamanter, väljer du det bästa.

En välslipad diamant ger både en eld av färger och ett bländande glitter.  Vår uppmärksamhet på detaljer och expertis garanterar att du får diamanter som är mästerligt slipade för att avslöja sin fulla potential. När det kommer till att välja den perfekta diamanten, är slipningen nyckeln till att säkerställa dess extraordinära skönhet.